Chcete získat jednu ze tří knih Vědomý business?

Pokud jste si odpověděli „ANO“, pak pokračujte ve čtení.

Ve spolupráci s vydavatelstvím Portál jsme pro vás připravili dotazník, který se týká pracovního prostředí, ve kterém mnoho z nás tráví většinu svého času. Odměnou pro Vás může být právě jedna ze zmíněných knih Vědomý business. "Vítěze" budeme losovat z jednotlivých respondentů šetření. Nezoufejte, pokud nebudete vylosování, získáte informace, jak lidé vnímají situaci na pracovištích. Výsledky pak můžete aplikovat ve své praxi.

Dotazníkem navazujeme na rozsáhlý výzkum společnosti Gallup, která jej prováděla více než dvacet let v nejrůznějších organizacích celého světa. Cílem bylo zjistit, čím je dána výkonost firem a jak dokáží nejlepší manažeři najít, vybrat a udržet si nejtalentovanější zaměstnance.

Neklademe si za cíl stejně rozsáhlý výzkum, jaká provedla společnost Gallup, ale domníváme se, že výstupy mohou být zajímavé pro mnoho z vás. Rádi se o ně s Vámi podělíme.

Vyplnění dotazníku Vám nezabere více než minutu. Můžete do průzkumu pozvat také kolegy a známé. Vyhodnocení provedeme na konci měsíce března.

Dotazník naleznete zde.

Další články »

© 2014-2024, BRAIN TOOLS GROUP s.r.o. osobní a profesní rozvoj a diagnostika

Realizace: CCN Plus s.r.o.